Samen iets moois creëren

Toen wij in 1995 besloten om een servicegerichte verfgroothandel voor de professionele sector op te starten, hadden wij slechts één doel voor ogen. Schilders en andere vakmensen helpen om het beste resultaat uit hun werk te halen. Niet alleen door het leveren van hoogwaardige verf, schitterend behang en eerste klas materialen, maar ook door het geven van advies en persoonlijke aandacht. Sinds de opening is dat doel niet veranderd.

Een goed begin

Iedere werkdag staat het team van Gramkow Verf & Behang klaar om jou te helpen. Klaar om de juiste kleur voor je te mengen, klaar om je te voorzien van (verf)technisch advies. Terwijl jouw bestelling in orde wordt gemaakt, kun je onder het genot van een heerlijke kop koffie even rustig het laatste nieuws doornemen of gewoon een praatje maken. Beter kan een werkdag niet beginnen!

Zekerheid

Naast uitstekende producten, persoonlijke aandacht en overheerlijke koffie zijn er nog twee redenen om eens bij ons langs te komen. Gramkow Verf & Behang kan in nauwe samenwerking met diverse leveranciers verftechnische rapporten voor jou verzorgen. Hier zijn geen kosten aan verbonden en jij kunt ze gebruiken om de garantie richting jouw klanten te waarborgen. Een extra stuk zekerheid!

Gemak

Daarnaast heb je bij Gramkow de mogelijkheid om je materiaal te laten bezorgen. Indien je voor 09.30 uur je bestelling aan ons doorgeeft, wordt het dezelfde dag op de door jou gewenste locatie afgeleverd. Alles wat wij doen is er op gericht om samen tot het beste resultaat te komen, omdat wij ervan overtuigd zijn dat je alleen door middel van samenwerking iets moois kunt creëren.

             Matthijs Gramkow & Dyanne Goes